Kamionról katapultált a szalagkorlátba egy figyelmetlen autós

Oszlopnak rohanó autós, kamionról katapultáló jármű, mindez egyetlen videóban

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Nehéz felfogni, hogy még mindig lehet fokozni az autópályákon bekövetkező balesetek abszurditás fokát, de az MKIF legújabb videója rögtön három példán keresztül cáfol rá minderre.

Három szürreális balesetet rögzítettek az MKIF térfigyelő kamerái még az ősszel, de csak most hozták nyilvánosságra ezeket. A videó első harmadában egy vélhetően ittas sofőr látható az M3-as autópályán, aki nagy sebességgel egy villanyoszlopnak ütközött, majd az ráborult a járműre. A második felvétel már az M1-esen készült - és mind közül talán ez a legdurvább - ahol egy szürke gépkocsi a feltorlódó forgalomban ismeretlen okokból áttért a külső sávba, és eltalálta egy kamion bal hátulját, aminek hatására a levegőbe emelkedett és a két forgalmi irányt elválasztó szalagkorlátnak ütközött. Az utolsó videó az M7-esen készült, a Kőröshegyi völgyhídon. A képsoron látható furgon vezetője minden bizonnyal helytelenül választotta meg a sebességet, és a heves oldalszél kibillentette a vontatott járművet az egyensúlyából, ami miatt a teherautó felborult, és több méteren keresztül csúszott az aszfalton, de szerencsére nem zuhant a mélybe - ezen a szakaszon egyébként a híd kb. 85-88 méteres magasságban szeli át a völgyet, így ennek a balesetnek sokkal súlyosabb kimenetele is lehetett volna.
Hirdetés

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?