Lebukott a Mercedes-Benz S 63 AMG

Videón az új AMG-bálna, s még ennél is lesz erősebb

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Kiszivárgott vagy kiszivárogtatott kis videón látni a hatalmas, új Mercedes S-osztály AMG-változatát. Visszafogottan brutális.

Hosszas előjáték után jó egy hónapja mutatkozott be a Mercedes-Benz S-osztály legújabb kiadása, de még AMG-verzió(k) nélkül. A többesszám azért jogos, mert úgy tudni, marad a kínálatban az S 63 és a még brutálisabb, V12-es S 65 AMG is. Előbbi a napokban mindenesetre lebukott, méghozzá egy olyan videóban, ahol a Mercedes azt mutogatja, miként is készül az S-klasse a sindelfingeni üzemben. Amit látni, hogy a minden bizonnyal 5,5 literes, biturbó V8-as benzinmotorral mozgatott hátsó- vagy 4Matic összkerekes, 7 fokozatú dupla kuplungos automata váltóval szerelt S 63 AMG külseje visszafogottan agresszív, hogy hatalmas AMG-felniken gördül, s hogy orrán az alsó légbeömlő egyedi kialakítást kapott. Premiere még az idén esedékes, a szalonokba a jövő év elején kerülhet.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?