180-nal száguldani egy traktorral csak a Porsche képes

Porsche vontatott Porschét a Nürburgringen, 180-nal

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A leggyorsabb kombi címét nem vette el a Panamera, ám egy valamit megdöntött, amit valószínűleg senki más nem csinál majd utána: egyszerre két Porsche száguldott végig a pályán.

A Panamera Sport Turismo vélhetően most a világ legkívánatosabb kombija, ám egyelőre nem a leggyorsabb. Legalábbis ami a Nordschleife körrekordot illeti, hiszen azt épp alig egy hete döntötte meg a Mercedes-AMG E 63 S. A csillagos 7:45.19 alatt ért körbe a Panamera Sport Turismo pedig most csak 12:06 alatt, de volt egy kis nehezítés, ami miatt viszont ez egy olyan rekord, amit valószínűleg soha senki nem fog megdönteni.
Hirdetés

A Sport Turismo mögé ugyanis egy utánfutót kötöttek, ezzel teljesítette a Zöld Poklot. Volt még egy nehezítés, ezen az utánfutón a Porsche egyik felbecsülhetetlen értékű veterán traktorja utazott. Ha valóban benne volt a teljes körön, akkor csoda, hogy épségben bármiféle károsodás nélkül túlélte, ehhez persze olyan utánfutó is kellett. A tesztet a Moetefindt Fahrzeugbau autószállító utánfutó építő vállalat kedvéért végezték el, aki ezzel bizonyították, hogy az általuk készített tréler magas tempónál is biztonságos és stabil. Hát kell ennél jobb reklám?
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?