A lengyelek összeházasítottak egy Suzuki Swiftet egy Golf II-vel

Egy biztos, a Swift-Golf frankensteinnél félelmetesebbet nem láttál itthon idén Halloweenkor

Ha még mindig nem hiszed, hogy kellő kreativitással és vakmerőséggel nincsenek lehetetlenek a sufnituning világában, akkor nézd meg ezt a Suzuki Swift és Volkswagen Golf keveréket, amely teljes természetességgel közlekedik a lengyel utakon.

Hirdetés
A fenti fotón egy 1992 és 2003 között, Esztergomban gyártott Suzuki Swift, illetve egy 1983 és 1992 között készült Volkswagen Golf háztáji keresztezése látható. A képet egy nagyobb lengyel Volkswagen rajongói csoport Facebook oldalára tették ki néhány nappal ezelőtt. Sajnos nem tudjuk, hogy pontosan mi a háttértörténete a Suzuki-Golf szörnyszülöttnek, erről ugyanis a fotó készítője sem tudott információval szolgálni, amikor engedélyt kértünk a fénykép használatára. Azt viszont megerősítette, hogy ez az autó valóban járja Lengyelország útjait, nem utólagos manipulációval került fel a Golf II orra az esztergomi Suzukira. Hogy ehhez mit szólnak majd a lengyelországi hatóságok, ha egyszer kiszúrják a különleges járművet, arról nekünk is csak elképzeléseink lehetnek, ám több mint valószínű hogy nincs bejegyezve a forgalmiba az átalakítás, valamint TÜV papírral sem rendelkezik az utólagos Golf front.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?