Bedurvul a Skoda Kodiaq

A következő RS Skoda a Kodiaqból készül

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Meglovagolja a gyártó a Kodiaq hullámait, megszellőztették, hogy a következő RS modell is a SUV-ból lesz. Már most népszerű, ha a pletyka igaz, valóban jó lesz vezetni.


A Skoda kutatás és fejlesztésért felelős menedzsere, Christian Strube az Evo magazinnak árulta el a jövőbeli terveket. A Skoda RS modelljeiről faggatták és kiderült, hogy az Octaviától lefelé egyáltalán nem terveznek RS-t. Ez azt jelenti, hogy marad a Superb és a nemrég bemutatott Kodiaq, utóbbira büszkén bólintott, számíthatunk a sportos SUV-ra. A Kodiaqot izgatottan várja a közönség, az érdeklődés iránta hatalmas.
Hirdetés
A Skoda Kodiaq a márka első valódi SUV-jaként és első hétüléses autójaként lépett színre. Többször láttuk már, a nemzetközi menetpróbán pedig bizonyította, amit előre sejteni lehetett. Hatalmas, szerencsére nem csak kívülről, helykínálata bőséges, a leghátsó sor sem kínzás felnőttek számára, kidolgozása és minősége is példás. A Kodiaq RS hajtásáról egyelőre csak pletykák terjednek, miszerint dízelmotorral szerelnék. Négyhengeres biturbó gázolajos kerülhet az orrába, ami már a Volkswagen Tiguanban is elérhető, és 239 lóerőt teljesít.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?