Ezek már az új Dacia Logan és Sandero lámpái!

Az előző Clio alapjain, tágasabb beltérrel érkezik a Logan és a Sandero utódja

Látványos és határozott részletekkel érkezik az új Dacia Logan és Sandero páros. Belőlük kaptunk most ízelítőt, méghozzá a lámpáikról, de azt is tudni már, hogy az előző Clio alapjaira épül.

Teljesen megújul a Dacia Sandero és Logan, és nem csak frissítésről van szó, harmadik generációjába lép a Renault megfizethető árú márkájának két népszerű modellje. Meg is érkeztek róluk az első fotók, miután a bemutatóra jövő héten sort is kerítenek. Személyesen is részt vettünk volna rajta, de a vírushelyzet miatt a Dacia törölte az eseményt, legalábbis a nemzetközi sajtó számára. Ennek ellenére a bemutatót megtartják; és két, pontosabban a Logan MCV-vel együtt három olyan modellt mutatnak be, melyek már jóval modernebb alapokra kerültek, kibővített tartalommal és kényelemmel. A két fotón, melyen a Sandero lámpái láthatóak, izgalmas vonásokkal találkozhatunk. Az új modellek már a Renault korábbi CMF-B padlólemezére épülnek, vagyis szélességben és hosszban is várhatunk növekedést. A korábbi kémfotók alapján erősen változik a Logan aránya, jóval komolyabb és műszakilag is erősebb tartalmú modelleket várhatunk, amik meghozhatják a Dacia számára a vásárlók számára is pozitív, masszívabb és komolyabb autós hatást. Motorkínálatáról egyelőre nem is beszélnek, de a pletykák szerint az 1,3-as turbómotor nem fog szerepelni bennük, vagyis 1,0 literes háromhengeres benzines és 1,5-ös dízelmotorokra számíthatunk, hibridről, vagy elektromos verzióról egyelőre nem esett szó elméletben sem.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?