Ezek már az új Dacia Logan és Sandero lámpái!

Az előző Clio alapjain, tágasabb beltérrel érkezik a Logan és a Sandero utódja

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Látványos és határozott részletekkel érkezik az új Dacia Logan és Sandero páros. Belőlük kaptunk most ízelítőt, méghozzá a lámpáikról, de azt is tudni már, hogy az előző Clio alapjaira épül.

Teljesen megújul a Dacia Sandero és Logan, és nem csak frissítésről van szó, harmadik generációjába lép a Renault megfizethető árú márkájának két népszerű modellje. Meg is érkeztek róluk az első fotók, miután a bemutatóra jövő héten sort is kerítenek. Személyesen is részt vettünk volna rajta, de a vírushelyzet miatt a Dacia törölte az eseményt, legalábbis a nemzetközi sajtó számára. Ennek ellenére a bemutatót megtartják; és két, pontosabban a Logan MCV-vel együtt három olyan modellt mutatnak be, melyek már jóval modernebb alapokra kerültek, kibővített tartalommal és kényelemmel. A két fotón, melyen a Sandero lámpái láthatóak, izgalmas vonásokkal találkozhatunk. Az új modellek már a Renault korábbi CMF-B padlólemezére épülnek, vagyis szélességben és hosszban is várhatunk növekedést. A korábbi kémfotók alapján erősen változik a Logan aránya, jóval komolyabb és műszakilag is erősebb tartalmú modelleket várhatunk, amik meghozhatják a Dacia számára a vásárlók számára is pozitív, masszívabb és komolyabb autós hatást. Motorkínálatáról egyelőre nem is beszélnek, de a pletykák szerint az 1,3-as turbómotor nem fog szerepelni bennük, vagyis 1,0 literes háromhengeres benzines és 1,5-ös dízelmotorokra számíthatunk, hibridről, vagy elektromos verzióról egyelőre nem esett szó elméletben sem.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?