Frissen és üdén érkezett a Lexus RC Párizsba

Összeszedettebb kinézettel, új színekben pompázik a Lexus RC

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Lexus standja Párizsban idén a kupékról szól, az LC újabb különkiadása mellett az RC frissített kivitele a sztár, mely nagyobb testvéréhez hasonul.


Frissült a Lexus RC, alig több mint egy hónapja kerültek ki a fotói, most pedig a Párizsi Autószalon egyik standján díszeleg. Az újdonság legfőképpen az átfazonírozott orr, melyet állítólag a nagyobb kupé, az LC fizimiskájára igazítottak. Ennek ellenére régóta először most került egy bura alá a főfényszóró és a nappali menetfény, de az orsó alakú hűtőmaszk valóban az LC-t idézi.
Hirdetés

Az újdonság persze hátul is kicsit máshogy mutat, a lámpák formáját kell figyelni, ezek egyébkánt sötétebbek is az eredetinél. Az új fényezéseket szintén az LC kínálatából kapta, valamint a belsőben használt anyagokat is. A friss kupé mostantól részletgazdagabb utastérrel érhető el, ahol szintén új színeket is találunk. Újak a felnik is, a hajtáslánc kombinációk viszont maradnak, vagyis továbbra is lesz RC 300 és 300h, valamint a 477 lóerős ötliteres szívó V8-assal szerelt RC F is. Ennek mintájára készült el az RC F-Sport kivitel, melyre feketén kerül fel a hűtőmaszk, valamint több kiegészítőt is sportosabbra cserélnek. Az új RC frissített futóművel és jobb gázreakciójú turbómotorral még az év vége előtt megérkezik a piacra.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?