Frissül a Mercedes-Benz C-osztály

Jövő hónapban debütál a ráncfelvarrott C-osztály

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Félidőhöz érkezett a jelenleg futó Mercedes-Benz C-osztály, ennek megfelelően jön is a ráncfelvarrás. Elsőként Genfben láthatjuk, a részleteket viszont már most eláruljuk.


2014-ben lépett piacra a Mercedes C-osztály negyedik generációja, amely négy év jelenlét után joggal kapja meg a ráncfelvarrást. Általában nem szokott jelentősen változni ilyenkor egy-egy modell, most viszont több ponton is megújult a középkategóriás limuzin. A külsőn sok apró változás történt. Megkapta a gyémántmintás hűtőmaszkot, amelyet korábban már a kupé kivitelnél is láthattunk. Ezen felül módosítottak az első és hátsó lökhárítókon, az első és hátsó, természetesen LED-es lámpák rajzolatán, megjelent néhány új szín és felni.
Hirdetés


Az utastérben főként a technika fejlődött. Az új kormány érintésérzékeny gombokat kapott, a műszerfalat mostantól teljesen digitális, 12,3 colos kijelzővel is rendelhetjük. Az infotainment rendszer alapesetben 7 colos képernyővel, felár ellenében ez 10,3-ra növelhető. A vezetést segítő rendszerek is finomodtak. A kamera- és radarrendszert frissítették, ezáltal messzebbre és szélesebbre lát el az autó. Az asszisztens-rendszerek mostantól a navigációs adatokat is felhasználják, ezáltal még kifinomultabb működést kapunk. A frissített C-osztály a Genfi Autószalonon mutatkozik be a nagyközönségnek, ezt követően pedig érkezik a márkakereskedésekbe is.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?