Hűha! Eladó egy Peugeot 406, olyan, mint a Taxiban!

Eladó egy szinte tökéletes Taxi replika!

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Az autós filmek között az egyik legegyszerűbb, talán éppen ezért is annyira menő a Taxi filmek sztárja. Most a tiéd lehet egy közel tökéletes replika!

Erősen elgondolkodtató és tökéletesen reprezentálja az idő elképesztően gyors múlását, hogy az első Taxi film már több mint 20 éves. Luc Besson egyszerű és talán éppen ezért fantasztikus és javarészt hiteles filmjének ikonikus mondatait még ma is kívülről fújjuk, a Peugeot 406-ot pedig talán sosem látta volna senki egy pillanatra sem menőnek, ha a Taxi filmek nem jönnek létre. Nem csoda, hogy sokan vágynak egy átalakított fehér 406-osra még úgy is, ha a filmben látott trükköket, átalakulást lehetetlen is volna kivitelezni. Akik befizetnének egyre, most szerencséjük van, ez a közel tökéletes másolat most eladó, mely a Taxi 2-ben szereplő, már frissített modellre épülő, kicsit látványosabb kiegészítőkkel megépített modell.
Hirdetés
Tökéletes az első lökhárító kiképzése, megvan a hátsó légterelő és a tető légbeszívói is, ahogy az oldalmatricák és a taxilámpa is. A belsejéről sajnos nincs fotó, de a hirdetés szerint némi átalakítás ott is történt. Ezek után megéri legalább a kesztyűtartó kapcsolótábláját megépíteni hozzá, az már pénzben sem lenne igazából nagy összeg. Az autót egyébként Oroszországban hirdetik 220 000 rubelért, vagyis alig egymillió forintért. Motorja 1,8-as 116 lóerős, és majdnem 300 000 kilométer van benne, szóval használták is a különlegesen átalakított autót, amit teljesen meg tudunk érteni.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?