Itt az első kép a Giulia kupéról!

Kétajtós négyüléses készül a Giuliából GTV néven

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Az Alfa Romeo jövőjéről is esett szó az FCA baloccói sajtótájékoztatóján. Megtudtuk több új modell nevét, és ami a legfontosabb, részben megmutatták a kupé Giuliát.


Mint az múlt héten pénteken kiderült az FCA sajtótájékoztatóján, a Chryslert nem küldik süllyesztőbe, csak kicsit átalakítják a modellkínálatot. Ugyanitt, Baloccóban Sergio Marchione a többi márka jövőjéről is beszélt, így kiderült, mivel készülnek az Alfa Romeónál. Hét új modell érkezik 2022-ig, köztük hosszított Giulia és Stelvio, valamint ugyanezekből az elektromos turbóval ellátott kivitel. Lesz új Giulietta, valamint egy, a Stelviónál nagyobb SUV, viszont a Punto alapú Mitónak nem lesz folytatása. A sportautó szegmens talán a legérdekesebb, részben meg is mutatták azt a modellt, amire a legtöbben várunk.
Hirdetés

Érkezik egy középmotoros, elöl villanymotorral hajtó 8C sportautó, de ami közelebb van, az a GTV. Vagyis a Giuliából készülő kétajtós négyüléses sportkupé, amit még egy külön dián, igaz csak rajzon, de megmutattak. A vérpezsdítő forma mellé néhány fontosabb infót is elsütöttek, mint például a tökéletes 50/50 százalékos súlyelosztás, a 600 lóerős, elektromos turbóval ellátott hajtáslánc és az összkerékhajtás. A GTV név visszahozása ismét szép húzás az olaszoktól, mostantól viszont vághatjuk a centit az új kupé érkezéséig. Teljesen megértjük, akit felpaprikázott ez a sejtelmes fotó.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2018.06.04. at 11:35
    Permalink

    Úgy látom, komolyabban elkezdenek rágyúrni a kínai piacra: a Giuliából és a Stelvióból is lesz LWB-változat. Kérdés, mennyire rögzülhet a kínaiak fejében az Alfa úgy, mint reprezentációs célokat is kiszolgálni képes márka…

Vélemény, hozzászólás?