Klasszikus külsőt idéző Ferrari érkezik

Nem lesz tető, sem szélvédő a szeptemberben érkező Ferrarin!

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Ferrari több modellel is készül rövid időn belüli bemutatóra, ám alig egy hónapot kell csak várni a következőre, melyről annyit már tudni, hogy mire fog hasonlítani, és hogy szélvédője sem lesz.


A Ferrarinak komoly múltja fűződik Monzához, a versenypályához és a névhez is egyaránt, épp ezért legújabb modelljük is ezt fogja viselni. Még nem teljesen tiszta minden körülötte, ám egy Ferrarisoknak szóló fórumon Marcel Massini maga osztotta meg a fenti fotót, melyen az új modell sziluettje már látható. Massini azt is elárulta, mit látunk a rajzon, ez nem más, mint a klasszikus külön sárvédőíves 250 Testa Rossa versenyautó sziluettje, melyre az új különleges modell hasonlítani fog.
Hirdetés

Az is kiderült, hogy akárcsak a versenyautó, úgy az új kocsi sem kap tetőt, sem hagyományos értelemben vett szélvédőt és a lehető legtöbb klasszikus vonást felelevenítik rajta modern külsőben. Hogy mi az alapja? Természetesen nem más, mint a Ferrari jelenlegi legkomolyabb gépe, a 812 Superfast, és ha hihetünk a pletykáknak, akkor vélhetően 812 Monza lesz az új modell becsületes neve. Bemutatójára szeptember 17-én kerül sor, akárcsak az Audi e-tron esetében. Ha igazak a hírek, akkor a Ferrari több új modellel is készül, mégpedig érkezik az F12tdf utódja a 812 Superfast alapjain, valamint a 488 Pista Aperta, mely a Pista nyitható tetejű kivitele lesz.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?