Most láthatod keresztbe-kasul az új GR Yarist

Keresztbe rakták a háromhengeres, összkerekes Yarist, hallhatod a hangját is!

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Az autórajongók egyik legjobban várt új modellje a GR Yaris. Eddig nem igazán láthattuk mozgásban, most viszont megmutatták, honnan vették hozzá az ihletet.

A GR Yaris az egyik legjobban várt új sportmodell. A radikális kisautó leginkább az autósport hőskorára és a homologizáció miatt megszületett Evo modellekre emlékeztet teljesen egyedi háromajtós karosszériájával, összkerékhajtásával és a világ legerősebb sorozatgyártásban készülő háromhengeres turbómotorjával. Az új japán méregzsák egy más világot hoz a sportos hot hatchek világába, és hogy mire számíthatunk általa, azt megsaccolni is nehéz. Szerencsére most megmutatták, mire képes a kisautó és hogy honnan jött hozzá az isteni szikra. Még jó, hogy a hegyi szerpentinekről, a Hachirokuk és RX-7-ek, Silviák territóriumából. Tudják, mi kell az autós társadalomnak; egy jól vezethető autó, amik között a Yaris GR különleges fűszert hoz. Úgy megy keresztbe, mint a Yaris WRC raliautó és a háromhengeres motor is kellőképpen szépen szól. Ebben az új videóban végre láthatjuk, hogy mire képes a 261 lóerős kisautó értő kezek között, és a mozgása egyelőre elég sok jót sejtet.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?