Opel Astra OPC a SportVerdában

Ördögi kör az Opel Astra OPC-vel

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Tavaly frissítette és az OPC-vel megkoronázta Astra-kínálatát az Opel. Mi is próbáltuk, ezúttal viszont a SportVerda tesztköre látható, melyhez szakértettünk egy keveset.

Mintha sportot űzne abból az Opel, hogy fokozatosan, apránként hozza ki újabbnál újabb modellváltozatait. Nyilván nem véletlenül, hiszen így mindig terítéken van a villámos márka. Tavaly mutatkozott be a négyajtós Astra, s a teljes kompakt modellsor frissítése, valamint minden idők legerősebb és leggyorsabb Astrája, az OPC is. Próbálhattuk külföldön, jól ment, országúton nem is volt vészesen szomjas, így amikor Tordai István kért néhány szót az autóról, szemrebbenés nélkül mondtam ki, hogy elvan 9 literből. Hát igen, higgadt hajtással, országúton. Azóta teszteltük mi is a 280 lóerős 2,0 literes turbómotoros kupét, s bő 25 százalékkal nagyobb fogyasztással szembesültünk, persze zömében városban, oda pedig már a gyár is 10,4 litert ír.
Hirdetés
A videón persze a fogyasztás senkit sem érdekel, ahogyan a márciusi, első vetítésével március 9-én, azaz holnap délelőtt 9:45-kor a Sport1-en, majd 17:30-kor a SportM-en jelentkező, vasárnap a Sport2 adón 10:45-től (majd a hónap során még számos alkalommal látható) SportVerdában sem az lesz az érdekesség. Hanem a kicsiként is erős Alfa MiTo, a limitált Alfa Spider, az Opel Mokka és a télen sokszor fejfájást okozó akkumulátor. Utóbbiról korábbi cikkünkben olvashatnak, aki pedig a tévében hallgatna róla néhány mondatot, az kapcsoljon a vetítésekkor a SportTV adóira!
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?