Összehasonlító videón az up! és a Twingo. Melyik a jobb?

Városi minik tesztje: Renault vagy Volkswagen?

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A kék sarokban egy faceliftes Renault Twingo, a pirosban egy vadonatúj Volkswagen up! A ring a város, kezdődhet a harc.


Két városi kisautót, szuperminit, almát almával hasonlítottunk össze, mindkettő mostanság kezdi karrierjét egy olyan magyar piacon, ahol ekkora kocsit eladni nehezebb, mint kapott pofon nélkül kihúzni egy harcot (bármelyik) Klicskóval szemben. A kék sarokban a Renault Twingo modellfrissített változata, a pirosban a vadonatúj Volkswagen up! egyformán három ajtóval és 75 lóerős benzinmotorral, a ring Budapest, a meccs döntetlenszagú. A csöppségekkel hamarosan külön tesztekben is foglalkozunk, addig itt egy kis összehasonlító videó és fotógaléria értelem és érzelem - békés - harcáról.
Hirdetés
Az értelem az up!, a Világ Év Autója, amellyel a Volkswagen direkt azt sugallja, tud ő olcsó, nevéhez méltó népautót gyártani. Az érzelem a Twingo - a legkisebb Renault inkább a szívre hat, és ebben a csúcskivitelben inkább többnek mutatja magát, mint ami.
Műszaki adatok
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2017.10.31. at 00:35
    Permalink

    egyik se kéne kis pöcsköszörűk inkább robogó huszadannyiba kerül mindene meg szinte semmit se fogyaszt nincs rendszám nincs csekk stb és még vagányabb is oszlopból van elég jut mindenkinek…….

  • 2017.10.31. at 00:35
    Permalink

    9-10 millió Forint körül vannak az elektromos városi minik. Nem hiszem, hogy sok embernek van 9-10 milliója egy kisautóra, mert ennyi pénzből már egy elég jó kisfogyasztású középkategóriást lehet venni.

Vélemény, hozzászólás?