Rossz napja volt a bójáknak a GLC jávorszarvastesztjén

Videón az új Mercedes-Benz GLC jávorszarvastesztje

Itt az újabb videó a KM77 csapatától. Ők azok a spanyol szakik, akik a legújabb modelleket viselkedését vizsgálják a kikerül manőverek során. Ezúttal a Mercedes-Benz GLC-n volt a sor, hogy bizonyítson.

Most egy Mercedes-Benz GLC 220 d 4MATIC, tehát egy összkerékhajtású változat mérkőzött meg a bójákkal, illetve a képzeletbeli jávorszarvassal, ami kiszaladt elé. A KM77-nél a végső cél, hogy 77 km/h tempónál, egy hirtelen kikerülést szimuláló kormányelrántásnál a kijelölt bóják között maradjon az autó. Természetesen nagyon nem mindegy az ilyen teszteknél a felniméret és a gumiabroncsok milyensége, hiszen a végeredményt ezek is befolyásolják. A GLC-re 20 colos könnyűfém felniket és Continental EcoContact 6 gumiabroncsokat szereltek, ám az alapváltozat 18 colosakat kap. A szlalomot szépen teljesítette, viszont a kikerülő manővernél, 75 km/h-nál három próbálkozásból kétszer bóját döntött az autó. 77 km/h-nál pedig szintén. Nézzétek meg ti i a videót róla!
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?