RS7-et ver a tuningolt Audi S7

690 lóerőt hoz ki az M&D műhely a gyári 4,0 literes duplaturbós V8-as Audi blokkból

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Gyári RS7-et eszik reggelire az M&D műhely Audi S7-ese. A 4,0 literes V8-as blokkból közel 700 lóerőt préselnek ki, így könnyen lehet a gyárilag gyengébb Audi erősebb a legerősebb verziónál.


Csúnya dolog elgyepálni valakit egy gyárilag gyengébb autóval, ha viszont valaki egy gyári Audi RS7-el áll ki versenyezni az M&D tuningolt S7-ese ellen, könnyen pórul járhat. A német tuningcég A7- és S7-tulajoknak kínál megoldást arra, hogyan gyepálják el az RS7-tulajokat egy esetleges gyorsulásnál. Az MD 700 kitet a 4,0 literes duplaturbós V8-as motorral szerelt Audikhoz fejlesztették, több szinten kínálják az ötajtós kupéhoz. A belépő átalakítás után 414 lóerős és 550 Nm nyomatékú lesz a motor, a csúcs 690 lóerő és 950 Nm. Ezzel közel egy százast dob az RS7 adataira (597 lóerő és 700 Nm), így nem kérdés, melyik lesz a gyorsabb.
Hirdetés
Az MD 700 csomagban többek között új légbeszívó-rendszer, nagyobb turbók és öblösebb kipufogó szerepel erősebb légáramú katalizátorokkal, valamint újraprogramozott motorvezérlővel. Aki mutatni is szeretné, hogy valami durvábbat vezet, annak a Prior Designnal közösen készültek egy szélesítő body kittel is. Ezzel már igazán durván néz ki az M&D műhely Audija, de még a márka versenysportos autóit idéző fóliázással is fel tudják dobni. Külső kiegészítőit a legújabb RS7-től kapja, például a hűtőrácsát és a hátsó lámpáit, de a kormányt is lecserélik szintén az RS7-esére, valamint 21 colos kerekeket dobnak rá, hogy a sofőr azért érezze, már nem egy S7-ben ül.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?