Sportosba vágták a Honda Jazzt

Új arc és új felszereltségi szint is érkezik a Honda Jazz kínálatába

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Itt volt az ideje, hogy a Honda apró egyterűjét összekapják, most friss arcot és hozzá új felszereltségi szintet is kap, sportos kiegészítőket és modern vezetéstámogató rendszereket hoz.


Épp letelt a három év a harmadik generációs Honda Jazz életciklusában, most kapja első ráncfelvarrását. Igaz, egyelőre most még csak az amerikai piacon Fit néven futó rokonát láthatjuk így, nagy valószínűséggel viszont hozzánk is megérkezik heteken belül. Új hűtőrácsot kap, a korábbinál valamivel összetettebbet, krómból és lakkozott fekete műanyagból, de némileg változnak a lámpák is. Nagyobb változás viszont az új felszereltségi szint érkezése, ami nálunk a Trend, Comfort, és Elegance szintek mellé érkezik, ez a Sport.
Hirdetés


A Jazz Sport nevéből adódóan némileg agresszívabb, vagányabb külsőt kap, a lökhárítókat kicsit megtoldják, ahogy a küszöböket is, hátul viszont még egy hárombordás lakkozott fekete diffúzor is agresszívabb külsőt kölcsönöz a kisautónak, de ezt még krómozott kipufogóvéggel is megfejelik. Két új fényezés is érkezik, az egyik a korábbi citromsárga árnyalatot váltja, de ahhoz hasonlóan sárga, valamint egy új narancs árnyalat is érkezik. Felszereltségét a ma divatos és tulajdonképpen elvárt rendszerekkel bővítik, így például lesz adaptív, távolságtartós tempomat, az ütközés erejét csökkentő fékrásegítő-rendszer, sávtartó és útelhagyás figyelmeztető. Magasabb felszereltségnél ezek alapárasak lehetnek, de előfordulhat, hogy némelyik már alacsonyabb szinten is az lesz Európában.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?