FORD FIESTA

Futott kilométer: 39 500 km

Vegyes fogyasztás: liter

Döntően hol autózik: lakott_terulet,autopalya,orszagut

Annak ellenére megbízható szerkezet, hogy már 2 x is cserbenhagyott. (benzinszint jeladó és benzincső szakadás). A Ford Assistance segítségével a javítás idejére csereautót is kaptam. Kényelmes, erős motorja van (1.4-es)strapabíró. Hibái persze előfordulnak, de kis toleranciával el lehet viselni. Az izzók viszon eléggé gyengécskék, mindkét első H4-es egy hét különbséggel égett ki, hátul a bal oldalit már 2 x cserélni kellett. (1 x a helyzetjelző, 1 x a féklámpa izzó) Az új Fiesta nagyon tetszik, tesztvezetésen is voltam már, de egyenlőre nem telik rá.

Használó

Születési éve: 1971

Neme: no

Vezetési stílusa: higgadt

Döntően hol autózik: lakott_terulet,autopalya,orszagut

Lakóhely: varos

Gyerekek száma: 1

Komfort, design

Utastér: tagas

Csomagtér: higgadt

Ülések: kenyelmes

Használhatóság:

Rugózás:

Dinamizmus

Hogy megy? furge

Milyen kanyarban?

Költség

Megérte-e az árát? igen

Fogyasztás városban:

Fogyasztás országúton:

Fogyasztás autópályán:

Vegyes fogyasztás:

Megbízhatóság

Meghibásodások száma: 2 alkalom , ebből 1 lerobbanás

Meghibásodás leírása: Lerobbanás oka: elektromos rendszer 1 alkalommal meghibásodás, a helyszínen oldódott meg Leírás: A benzinszint jelző jeladó hibája miatt kifogyott az üzemanyag. Ketten használjuk az autót ezért nem tűnt fel a benzinszintjelző rendellenes viselkedése. A kifogyás pillanatában még 97 km megtehető távolságot jelzett. ( Egy kanna benzin megoldotta a problémát, csak kellemetlen gyalogolni a legközelebbi kútig)

Mi volt a legjelentősebb hiba?: Hiba oka: elektromos rendszer Javítás összege: 180000 Ft. Leírás: Üzemanyagszint jelző jeladó csere. (garanciában) Mindkét első elektromos ablakemelő szerkezet csere. (garanciában) Benzincső szakadás menet közben. (Ford Assistance segített) Középkonzol világítás izzó csere (8000 Ft)

A legjelentősebb hiba javításának összege:

Km óra állása a legjelentősebb hibánál: 50000 Km

Volt-e visszatérő vagy nehezen megoldott hiba?: nem

Visszatérő hiba leírása:

Kell-e olajat utántölteni a kötelező szervizelések között? nem