HONDA CR-V

Futott kilométer: 166 000 km

Vegyes fogyasztás: 10.5 liter

Döntően hol autózik: lakott_terulet,autopalya,orszagut

Pont olyan autó, amilyet szerettem volna: csak beülök és megyek. Elég tágas, szerintem közepes belső méretei vannak. Hátul van egy nagyobb gyerekülésünk, ami miatt az első utasülést kissé előre kellett tolni, így ott szűkebb a hely. A két első ülés közötti helykihasználás elég gyenge. A magasabb padló ill. ülésmagasság kényelmessé teszi, könnyebb pakolni. Így automata váltóval pompás vezetni, nagyon könnyed érzés. Kissé cicereg a kaszni menet közben.

Használó

Születési éve: 1979

Neme: ferfi

Vezetési stílusa: atlagos

Döntően hol autózik: lakott_terulet,autopalya,orszagut

Lakóhely: varos

Gyerekek száma: 1

Komfort, design

Utastér: tagas

Csomagtér: atlagos

Ülések: kenyelmes

Használhatóság:

Rugózás:

Dinamizmus

Hogy megy? furge

Milyen kanyarban?

Költség

Megérte-e az árát? igen

Fogyasztás városban:

Fogyasztás országúton:

Fogyasztás autópályán:

Vegyes fogyasztás: 10.5 liter

Megbízhatóság

Meghibásodások száma: 3 alkalom

Meghibásodás leírása: A legdrágább hibánál írom. Csak a Veresegyházi szervizzel gyűlt meg a bajom, pedig nagyon szimpatikusak voltak, de a minőség távol állt tőlük az én esetemben. Az új márkaszervizzel teljesen elégedett vagyok.

Mi volt a legjelentősebb hiba?: Hiba oka: futómű / fék Javítás összege: 50000 Ft. Leírás: Az éves szervizen silány hátsó fékbetéteket kapott az autó, és nem szabályozták le a féktárcsát. Ennek köszönhetően szorult, melegedett és égett szagot árasztott, a gázt is jobban kellett nyomni. Ez volt a Veresegyházi szerviz. Elvittem egy másik szervizbe, ott megcsinálták a féktárcsát, utána simán ment. Három hónappal később kiderült, hogy ez a szorulás annyira megviselte az egyik féktárcsát, hogy addigra teljesen el is kopott. Csere. Másik hibája az említett szerviznek az volt, hogy nem gyári méretű gumit rendeltek hozzá. Ezt akkor vettem észre, amikor egy évvel később hóláncot vettem hozzá. Gumicsere lett a vége, mert a hólánc se két forint volt, akkor inkább a gyári méretre legyen szabva.

A legjelentősebb hiba javításának összege:

Km óra állása a legjelentősebb hibánál: 10000 Km

Volt-e visszatérő vagy nehezen megoldott hiba?: nem

Visszatérő hiba leírása: Mint említettem, a szerviz hanyagsága okozta.

Kell-e olajat utántölteni a kötelező szervizelések között? nem