CHEVROLET TACUMA

Futott kilométer: 70 000 km

Vegyes fogyasztás: 8 liter

Döntően hol autózik: lakott_terulet,autopalya,orszagut

Nagyon kényelmes a belső tér. Igazi 5 személyes autó, még hátul is kényelmesen elfér három átlagos testalkatú felnőtt. A hátsó ülés 3 részre osztott, bármelyik könnyen kivehető az alapvetően tágas csomagtér bővítésére. A középső ülés támláját lehajtva kis asztalkává alakul beépített két pohártartóval és tálcával. Sok pakolási lehetőség, rekesz van az utastérben és a csomagtérben is. Dönthető a kormányoszlop, állítható a vezetőoldali ülés magassága, dőlése és kormánytól való távolsága. A támlába épített állítható deréktámasz és karfa nagyon komfortossá teszi a vezetést.

Használó

Születési éve: 1956

Neme: ferfi

Vezetési stílusa: higgadt

Döntően hol autózik: lakott_terulet,autopalya,orszagut

Lakóhely: budapest

Gyerekek száma: 0

Komfort, design

Utastér: tagas

Csomagtér: higgadt

Ülések: kenyelmes

Használhatóság:

Rugózás:

Dinamizmus

Hogy megy? furge

Milyen kanyarban?

Költség

Megérte-e az árát? igen

Fogyasztás városban: 9.1 liter

Fogyasztás országúton: 7.5 liter

Fogyasztás autópályán:

Vegyes fogyasztás: 8 liter

Megbízhatóság

Meghibásodások száma:

Meghibásodás leírása: Románia útjai öt személyes terhelésnél megviselték az első futóművet, a stabilizátor rugót garanciában kicserélték a szakszervizben. 1 alkalommal meghibásodás, a helyszínen oldódott meg Leírás: Biztonságos, megbízható autónak tartom.

Mi volt a legjelentősebb hiba?: Hiba oka: futómű / fék Nincs kiemelt meghibásodás. Leírás: Románia útjai öt személyes terhelésnél megviselték az első futóművet, a stabilizátor rugót garanciában kicserélték a szakszervizben.

A legjelentősebb hiba javításának összege:

Km óra állása a legjelentősebb hibánál: 50000 Km

Volt-e visszatérő vagy nehezen megoldott hiba?: nem

Visszatérő hiba leírása: A stabilizátor rugót garanciában kicserélték a szakszervizben, azonban először nem találták meg mi okozza a kopogó hangot a futóműben, majd kicserélték az egyik lengéscsillapítót, és csak harmadszorra találták el, hogy a torziós rugó elhajlott.

Kell-e olajat utántölteni a kötelező szervizelések között? nem