Így driftel közúton, esőben a Tesla Model Y Performance

A végsebesség-teszt előtt a körforgalmat is körbedrifteli a Tesla 2,1 tonnás crossovere

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Először az autó gyorsulását, majd a végsebességét, végül pedig a drift-képességeit teszik próbára a Tesla Model Y Performance változatának, de még egy mérlegre is ráállnak az autóval a Top Speed Brothers legújabb videójában.

Egy biztos, az interneten található, leginkább szabálykövető végsebesség feszegetős videót nem alább láthatjátok. A korlátlan autópályaszakaszokon padlóig nyomni ugyanis egy dolog, de ezeken a felvételeken először egy körforgalomban, majd erdei utakon, végül pedig településen belül is kilinccsel előre közlekedik a sofőr a Teslával. Az útvonal tervezésekor szerencsére egy mérleget is találtak a környéken a videó készítői, így az is kiderül, hogy az autó a sofőrrel együtt nem kevesebb, mint 2,1 tonnát nyomott a tesztkör során. Zárásként először megjelent a képernyőn, hogy a végsebesség-teszt elmarad a rossz idő miatt, majd a sofőr belekortyol az energiaitalába, és egészen 250 km/óráig tiporja a gázt a vizes autópálya-szakaszon. Érdekes megközelítés, az egyszer biztos.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?