Ezért elégedetlen ennek a 718 GT4 RS Porschénak a tulajdonosa!

Amikor nem elég, ha egy autó csak 300 km/órával tud menni: padlógázon egy 718 GT4 RS!

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Vajon meglesz a hivatalos végsebesség-adat, avagy a 315 km/h a Porsche 718 GT4 RS-nek? Ezt szerette volna kideríteni egy ilyen autó tulajdonosa a német autópálya egyik korlátlan szakaszán.

Kivételesen nem egy végsebesség-tesztekkel foglalkozó Youtube-csatorna, hanem egy lelkesen vlogoló tulaj töltött fel egy videót a német autópályáról. A járműve nem más, mint egy Porsche 718 GT4 RS, amelyben egy 4,0 literes, 500 lóerőre képes és 450 newtonméteres csúcsnyomatékkal rendelkező boxermotor pihen, ráadásul a két tengely között, az ülések mögött.

Sajnos azonban büszkeségről és elégedettségről szó sincs: a videó apropója, hogy az autó az ígért 315 km/óra helyett mindösszesen 306 km/órára képes az autó műszeregysége szerint.

Persze, a 306 km/óra is rengeteg, ám valahol érthető a tulaj fennakadása, hiszen végülis nem azt kapta a német sportautótól, amit a katalógusban ígértek neki, illetve amiért fizetett. Nézd meg az alábbi videót és dönts: szerinted jogos a panasz, vagy csak önsajnáltatás hiányolni azt a 9 km/órát?
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?