Elégedetlen tulajdonosa gyújtotta fel a méregdrága Mercedest

A négyajtós Mercedes-AMG GT egy mező közepén lelte halálát, a tulajdonos öngyújtójának hála

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Látványos, de értelmetlen halált halt a Mercedes-AMG családi modellje. A tulajdonos haragját a megbízhatatlan luxusautó és a kereskedő hozzáállása váltotta ki.

Egy autó lerobbanása soha nem jöhet jókor, a garanciaidőből kifutott négykerekűek tulajdonosainál pedig a javítás egyre gyarapodó nullái okozhatnak álmatlan éjszakát. Még bosszantóbb a helyzet, ha egy több tízmilliós luxusautó hobbijává kezd válni a lerobbanás.
Hirdetés
Az orosz vlogger hiába áldozott egy vagyont a személyes mobilitására, a Mercedes-AMG GT 63 S sorozatos lerobbanásokkal borzolta a tulajdonos idegeit. Az autó gazdája állítólag már ötször küldte vissza a Mercedest javításra, de a kereskedő ilyen-olyan indokkal mindig kibújt a javítás alól.
Hirdetés
A csalódott vlogger végső elkeseredésében drasztikus megoldásra szánta el magát. Egy mező közepére parkolta le a méregdrága luxusautót, majd nekiállt grillezni. Először hagyományos értelemben, a grillkolbász alá gyújtott be, majd szegény Mercedes következett. Némi benzin segítségével gyorsan lángra kapott az AMG, innen pedig már nem volt visszaút. A jóllakott, és több tízmillió forintnyi rubellel szegényebb tulajdonos még egyet odaszúrt a Mercedesnek. Az orosz fiatalember egy Zaporozsec volánja mögé pattant, ami elsőre nem is akart elindulni (bár ez ebben az esetben jobban elnézhető), de némi baráti tolás segített a KGST technikán. A Mercedes elégetésével nem feltétlen járt rosszul a vlogger, a videó már közel kilenc millió megtekintésnél jár, az ex-Mercedes tulajdonos nevét pedig most sokan megismerték. De az sem lenne meglepő, ha a német trió egy másik tagja rögtön felajánlana neki egy új autót, a minden értelemben leégett konkurens helyett.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

   • 2020.10.27. at 10:13
    Permalink

    Linkelj egy videót, ahol Lexust gyújt fel az elégedetlen tulajdonos…

    Figyu, ha pl. kinézek magamnak egy lányt, akit elképzelnék magam mellé, de azt hallom mindenhonnan, hogy falja a pasikat, akkor az nekem kiábrándító. Ugyanígy csalódást keltő, ha a topminőségnek kikiáltott termékekről negatív híreket olvasok, hallok. De te ezt úgyse érted, mert neked az autóvásárlás olyan, mint a lottósorsolás. Ha mellényúlsz, max. pár milka kirepül az ablakon – semmi gond, éled tovább a liechtenstein-i playboyok varázslatos világát…

    • 2020.10.27. at 15:51
     Permalink

     Ne haragudj, de az a hasonlat kicsit olyan volt mint amikor a kisfiúk lányokról álmodoznak, a fenti komment alapján azt gondolnám, te elsősorban a falu pletykái alapján választasz párt és vakon ugrasz egy no sex before marriage házasságba (azért lelkiekben készülj fel pár meglepetésre a nászéjszakán 🙂 ).

     Kb ugyanezt a tudálékosságot érzem az autókról alkotott véleményeidben. Nincs tapasztalatod de te aztán meg vagy győződve pár felszínes hülyeség mindent felülíró igazságától.

     Ráadásul megint (sokszázadjára) akarsz nekem olyan dolgot betudni ami nem igaz, csak te nem igazán érted meg amit mondok.

     Ha én egy vásárlás előtt kipróbáltam vagy 15-20 különböző modellt, árajánlatokat kértem, és szerintem elég alaposan felkészülök a témában, akkor biztos én lottózok.

     Bizonyára csak szerencse, hogy annyira nem is bántam meg a vásárlást (bár talán utólag egy esetben, az S40 helyett az Alfa 159-est kellett volna vennem, de azt akkor is tudtam).

     Én inkább megfordítom az érvelésed, ha megveszed drágábban a japánt, több adót fizetsz elsőre és évente, rosszabb biztosításokkal és drágább szervíz-költségekkel, kapsz egy szegényesebben felszerelt autót aminek nem olyan jó a beltere.

     Nos ezek után ha nem romlik el, akkor talán behozza a hátrányát.

     Az egyetlen komoly pénzkidobásom a mostani kocsin (eddig) a felesleges gari hosszabbítás volt, ami a 6. évben már tényleg túl volt árazva.

 • 2020.10.28. at 09:53
  Permalink

  Elbeszéltek egymás mellett.
  Romeo arról mesél, amit kipróbálással sohasem tud meg senki sem egy autóról, szerencsétlen gyújtogató is kipróbálta a Mercit, talán el is ájult tőle, aztán mégis ez lett a vége.

Vélemény, hozzászólás?