Ferrarit törtek össze az M3-as autópályán

Szalagkorlátnak csapódott ez a Ferrari Hejőpapinál, az anyagi kár jelentős

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Szupersportautót tört össze valaki az M3-as autópályán. A fotók alapján a kár jelentős, a 812 Superfast bal eleje teljesen eltűnt.

6,5 literes V12-es szívómotor, 800 lóerő, 2,9 másodperces 0-100-as sprintidő és 340 km/h-s végsebesség. Erre képes a Ferrari 812 Superfast, az orrközépmotoros sportautó egy igazi vadászgép. Egy ilyet törtek össze szeptember 30-án, méghozzá Magyarországon, az M3-as autópálya Budapest felé vezető szakaszán. A Twitterre felkerült fotókon más autó nem látható a Ferrari körül, ám a baleset körülményeiről egyelőre nincs is bővebb információ. A képeken jól látható, hogy a becsapódás ereje kitépte a bal első futóművet és a karosszéria is erősen deformálódott, ahogy az autó bal oldalának maradék része és a hátsó felni is. Az utastérben kinyílt az összes légzsák és a roncs a belső sávban állt meg. Ahogy az látható, a helyszínen még nem volt rendőr, sem mentő a fotók készítésekor, így a sofőr vélhetően sértetlenül szállt ki a sportautóból, ami nagy valószínűséggel javíthatatlan állapotba került Hejőpapinál, azaz nem messze Miskolctól.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?