Mozgásban is szédítően jól néz ki az Italdesign Nissanja

Megvolt az Italdesign GT-R-jének debütálása Goodwoodban

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Nem csupán rajz, vagy dizájnmodell volt az, amit az Italdesign és a Nissan mutatott, a brutális külsejű GT-R létezik és ment is egy kört Goodwoodban.


A Nissan GT-R 50. évfordulójára a szintén azonos idejű fennállását ünneplő Italdesignnal közösen készítettek egy Nissan GT-R-t. A két vállalat előtte sosem dolgozott együtt, most mégis valami olyat alkottak, mi szívet melengető, már leginkább azoknak, akiket mozgat az autósvilág. A brutális formatervvel átszabott GT-R ráadásul létezik és működik is, meg is mutatták Goodwoodban.
Hirdetés

Az alacsonyabbra vett tető miatt furcsák az arányai, de nem rosszak, a hátulja pedig rendkívül dögös. Persze nem minden a külső, a GT3-as versenyautóból származó nagyobb turbóknak és a motor optimalizálásnak köszönhetően 710 lóerőt csaltak ki a 3,8 literes V6-osból. Szerencsére nem csak szoborként és nem csak ez az egy példány lesz belőle, stílusosan 50 darabban limitálták a gyártását, az autó értéke pedig igencsak magas, nagyjából 300 millió forinttal kell számolnia annak, aki ilyennek szeretne megjelenni.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?