Ocsmány lökhárítókat kap a Bugatti Chiron

Amerikában plusz lökhárítót kap hátra a Bugatti 1500 lóerős sportkocsija

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Ismét rútul elbánnak egy csodás sportkocsival az amerikai szabványok. Az első Bugatti Chironok megérkeztek az államokba, ahol az első teendő az új lökhárítók felszerelése volt.


Különös szabályoknak kell megfelelniük az import autóknak az Egyesült Államokban. Ilyen például a lökhárítók szabványa, ha nem a megfelelő magasságban, a megfelelő méretben helyezkedik el, akkor azon változtatni kell. Pontosabban nem változtatni, hanem pótolni, és ezt rendszerint valami rettentően ízléstelen módon oldják meg. Most csúnyán elbánnak az új Bugatti Chironnal is.
Hirdetés
Az első Chironok nemrég érkeztek meg New Yorkba, ahol megkapták a gyönyörű rátéteiket. A kis kitüremkedések elvileg már szabályosak, hiszen ők biztos jobban tudják, mi kell egy 400 km/h feletti sebességre képes autóra ahhoz, hogy biztonságos legyen. Mindenesetre néhány csavarral ezt ügyesen felerősítik az autókra, de csak amíg először értékesítik őket, ugyanis a szabály csak azt írja elő, hogy e nélkül nem adhatják el. Hogy később a tulaj mit kezd vele, az már az ő dolga, ezt tekintve anno a Lamborghini Countach orráról is repülhetett volna egyből a rettenetes műanyag lökhárító.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?