Videón a Yaris Cross és a jávorszarvas-teszt találkozása

Stabil maradt a bóják közt is a Yaris Cross, mutatjuk, mire volt képes!

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Yaris Cross is megmutatta, hogy megy neki a hirtelen irányváltoztatás, a teszt során megfelelő stabilitással, kellően nagy sebességgel és némi játékossággal teljesítette a pályát.

A Yaris Cross sem menekült a km77.com-féle hírhedt jávorszarvasteszt elől, ám szerencsére nem is kellett tartania tőle. A rekordja 77 km/h lett bójaérintés nélkül, ami már magában is a kategóriája élmezőnyébe helyezi, ám az autó viselkedését is figyelembe véve még jobb a helyzet. Az összegzés szerint ugyanis a hibrid Toyota Yaris Cross agilisan mozog és kezesen irányítható, pontosan reagál a kormánymozdulatokra és jól hangolt a menetstabilizáló elektronikája.
Hirdetés
77 km/h felett is stabil maradt az autó, ám ekkor már nem fért el a pályán, de továbbra is lendületesen, finom irányváltásokkal, krízishelyzet nélkül csinálta, amit a sofőr akart. Pontossága és könnyű irányíthatósága mellett az igazán hirtelen mozdulatoknál minimális játékosságot is felfedezhetünk a videón, még bőven biztonságos keretek között, de az autó feneke is mozgatható, ha valaki esetleg játszani szeretne a Toyota legújabb városi crossoverével, amit már hibrid összkerékhajtásúként és fronthajtású, kézi váltós benzinesként is teszteltünk, de azt is megnéztük már, mit tud a frissített SEAT Arona és az új Suzuki S-Cross ellen.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?