Virtuális formában már létezik a Suzuki Jimny Pickup

Letölteni igen, megvenni még nem lehet az apró Suzuki terepjáró legújabb verzióját

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Nem csak a vásárlók, hanem a virtuális tuningmesterek körében is népszerű a Suzuki legújabb terepjárója, melyből a valóságban egy, ám virtuálisan már számos karosszériaváltozat létezik.

Már hasábjainkon is beszámoltunk különféle Suzuki Jimny átalakításokról, melyből akad valóságos, illetve csupán pixelek formájában létező kiadás is. Úgy tűnik, hogy a virtuális átalakítókat továbbra sem hagyja nyugodni a Suzuki Jimnyben rejlő potenciál, így nem csoda, hogy most egy platós verzió került fel az internetre. A friss kiadáson az első ajtókig semmi újdonságot nem találni, az érdekességek csak ezután jönnek. A platós Jimny tervezője nem elégedett meg két ajtóval, hanem a praktikusság jegyében plusz két bejárattal lehet gazdálkodni, ezután pedig egy platóval fejeződik be a Jimny. Az oldalsó vagány műanyag szélesítések itt is megtalálhatóak, a tengelytáv a négyajtós kialakítás miatt nőtt, ám plató ajtaja és ezzel az autó befejezése kissé egyszerűre sikeredett.
Hirdetés
A háromajtós kivitel mellé érkező új verzióról egyelőre nincsenek hírek, jelenleg a Suzukinak elegendő kihívás a jelenlegi igények kielégítése, ugyanis hosszú várólistára kerül fel az, aki új Jimnyre vágyik. A Suzuki könnyű helyzetben van, ugyanis akár egy négyajtós, akár egy pickup modell lenne a Jimny következő változata, vélhetően sorok kígyóznának a Suzuki szalonok előtt. A japán gyártónak a külső formatervvel sem kellene sokat bajlódnia, ugyanis a virtuális tuningmesterek a munka oroszlánrészét már elvégezték, a Suzukinak már csak a pixeleket kellene valóságos formába öntenie.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?