CITROEN C3

Futott kilométer: 450 000 km

Vegyes fogyasztás: 6.5 liter

Döntően hol autózik: lakott_terulet,autopalya,orszagut

Én ezt az autót a szüleimtől örököltem,először nagyon örültem neki,de most már csak a gond van vele.Nagyon gazdaságos kis autó lenne,ha nem hullna szét állandóan.Citroent ha lehet kerüljétek.Nekünk van itthon még egy citroen c5 (2008-as évjárat). Már azt is vissza kellett vinni,mert vmit rosszúl kötöttek be az autón és életveszélyesnek nyílvánították. Jah és nem kell mondanom, ez egy 7 és fél milliós autó és van hogy menet közben leáll a motor, és félre kell vele gurulni,majd újraindítod és mész vele tovább.(ha szerencséd van akkor félre tudsz vele állni,ha nem ott marad az út közepén,mert a kézifék is elektromos és te azt meg nem mozdítod) CSAK JAPÁN,VAGY NÉMET AUTÓ!!!!!

Használó

Születési éve: 1989

Neme: ferfi

Vezetési stílusa: atlagos

Döntően hol autózik: lakott_terulet,autopalya,orszagut

Lakóhely: varos

Gyerekek száma: 0

Komfort, design

Utastér: megfelelo

Csomagtér: atlagos

Ülések: kenyelmetlen

Használhatóság:

Rugózás:

Dinamizmus

Hogy megy? megfelelo

Milyen kanyarban?

Költség

Megérte-e az árát? nem

Fogyasztás városban:

Fogyasztás országúton:

Fogyasztás autópályán:

Vegyes fogyasztás: 6.5 liter

Megbízhatóság

Meghibásodások száma: 3 alkalom , ebből 1 lerobbanás

Meghibásodás leírása: Soha ne vegyetek francia autót!!!! Több baj van vele,mint egy régi autóval.Lerobbanás oka: motorLeírás: Fogta magát, és leállt.Hívni kellett az autómentőket.

Mi volt a legjelentősebb hiba?: Garancia már lejártJavítás összege: 50000 Ft. Leírás: Már kellett cserélni menetstabilizátort,fékbetéteket,és elromlott vmi elektromos jeladó( percenként csipogott az autó-hihetetlenül idegesítő!!!)

A legjelentősebb hiba javításának összege:

Km óra állása a legjelentősebb hibánál:

Volt-e visszatérő vagy nehezen megoldott hiba?: nem

Visszatérő hiba leírása: Bevittem a citroenhez,hogy csináljanak vmit a csipogással, és csak pislogtak,mint hal a szatyorba.nem tudták megmondani, hogy mi a hibája és ki kellett mindezért fizetnem 7000 ft-ot.

Kell-e olajat utántölteni a kötelező szervizelések között? nem