FORD FOCUS

Futott kilométer: 320 000 km

Vegyes fogyasztás: 6 liter

Döntően hol autózik: lakott_terulet,autopalya,orszagut

Ezt az autót végül is "muszáj"-ból vásároltuk, illetve kötve volt a pénz összeg, mindenképpen hitelre és 0 Ft-al. Használtban ezt az egyet találtuk ismerős révén. Akkor nem igazán hozott lázba, és ahogy telt az idő megszerettem. Szinte kifogást sem találok rajta. Az út fekvése kanyarokban ahhoz képest, hogy családi autó fenomenális. Gyorsulása, dinamizmusa is remek. Jól össze van rakva, ami eddig elromlott rajta az mind kopó alkatrész. Összességében meg vagyok elégedve vele, pedig jövőre 10 éves az autó.

Használó

Születési éve: 1982

Neme: ferfi

Vezetési stílusa: dinamikus

Döntően hol autózik: lakott_terulet,autopalya,orszagut

Lakóhely: falu

Gyerekek száma: 0

Komfort, design

Utastér: megfelelo

Csomagtér: dinamikus

Ülések: kenyelmes

Használhatóság:

Rugózás:

Dinamizmus

Hogy megy? furge

Milyen kanyarban?

Költség

Megérte-e az árát? igen

Fogyasztás városban: 5 liter

Fogyasztás országúton: 6 liter

Fogyasztás autópályán:

Vegyes fogyasztás: 6 liter

Megbízhatóság

Meghibásodások száma: 4 alkalom , ebből 2 lerobbanás

Meghibásodás leírása: Féltengely hibával állt az autó többször is, amit leszögezek nem márka szervízben és mire kiderült, hogy nem jó oldali féltengelyt cseréltünk. Ez inkább "vicces" így utólag mint, hogy fanyalognék rajta.Lerobbanás oka: elektromos rendszerLeírás: Első alkalommal az autó megvétele után kb. 1 héttel esőben letiltott a rendszer és meg sem mozdult. A generátor vezérlő panele teljesen elkorrodált és ez okozta a bajt. Következő alkalommal egy gumi tömlő lyukadt ki, elfolyt a víz így már csak a vontatás maradt.

Mi volt a legjelentősebb hiba?: Hiba oka: elektromos rendszer Javítás összege: 80000 Ft. Leírás: Komplett generátor csere.

A legjelentősebb hiba javításának összege:

Km óra állása a legjelentősebb hibánál: 100000 Km

Volt-e visszatérő vagy nehezen megoldott hiba?: nem

Visszatérő hiba leírása: Féltengely csere. A szerelőm egyszerűen nem jött rá, hogy nem jó oldali féltengelyt cserélt. Tehát többször a jó oldali féltengelyt javította/cserélte.

Kell-e olajat utántölteni a kötelező szervizelések között? nem