HONDA CIVIC

Futott kilométer: 65 000 km

Vegyes fogyasztás: 7 liter

Döntően hol autózik: lakott_terulet,autopalya,orszagut

Nagyon imádom az autómat. Praktikus, kényelmes és jól is megy (nem versenyautó, de a magyar utakra tökéletesen elég). Vannak hibái, melyek a kora előrehaladtával előjönnek (zörejek, kuplung porvédő gumi, cserés jobb első hangszóró, 2 évente cserés akkumulátor), de úgy gondolom, hogy egy megbízható, vállalható és divatos autó sok extrával. Bármilyen típus mellett döntünk, hibái mindig is lesznek. Nem bántam meg a vételt és úgy gondolom sokáig fogja szolgálni a családomat. Talán a szerviz díjak kicsit magasak, de azért még megfizethetőek.Mindig megnyugvással ülök bele ebbe a japán autóba, mert tudom, hogy nem maradok vele az út szélén.

Használó

Születési éve: 1984

Neme: ferfi

Vezetési stílusa: dinamikus

Döntően hol autózik: lakott_terulet,autopalya,orszagut

Lakóhely: budapest

Gyerekek száma: 0

Komfort, design

Utastér: tagas

Csomagtér: dinamikus

Ülések: kenyelmes

Használhatóság:

Rugózás:

Dinamizmus

Hogy megy? megfelelo

Milyen kanyarban?

Költség

Megérte-e az árát? igen

Fogyasztás városban: 8 liter

Fogyasztás országúton: 6 liter

Fogyasztás autópályán:

Vegyes fogyasztás: 7 liter

Megbízhatóság

Meghibásodások száma: 2 alkalom , ebből 2 lerobbanás

Meghibásodás leírása: Kuplung porvédő gumi 2 alkalommal (ropog a kuplung benyomáskor), jelenleg is hallatszik a ropogás, de ez már külső cserét igényel (funkciójában nem romlott a kuplung, csak zavaró a hang); jobb első ajtó hangszórója cserére szorulLerobbanás oka: elektromos rendszer 1 alkalommal meghibásodás, a helyszínen oldódott meg Leírás: 2 év után meghalt az akkumulátor, melyet pótolni kellett, de a garancia nem fedezte, mivel az aksira 2 év gari jár (érthető a hiba, mert kicsi az akkumulátor, viszont az autóban minden elektromos az első kulcsfordítás után)

Mi volt a legjelentősebb hiba?: Hiba oka: futómű / fék Javítás összege: 50000 Ft. Leírás: Első, hátsó fékek cseréje 60 ezer km-nél (csak a fékpofák, a tárcsákat még csak szabályozni sem kellett)

A legjelentősebb hiba javításának összege:

Km óra állása a legjelentősebb hibánál: 100000 Km

Volt-e visszatérő vagy nehezen megoldott hiba?: nem

Visszatérő hiba leírása: kuplung porvédő gumi hibája

Kell-e olajat utántölteni a kötelező szervizelések között? nem