Ezek az új Toyota modellek jönnek idén!

Elárulta a Toyota hazai importőre, hogy milyen újdonságok várhatók idén

Miután az idén a kivonásokkal tisztított piacon a Toyota végzett az élen az új járművek eladása terén, a japán márka nem lassít. Idén is izgalmas újdonságokkal gyarapodik a kínálat.

Ahogy azt korábban már megírtuk, a véglegesen a hazai forgalomban maradó újautó-eladásokat tekintve a Toyota végzett az élen 2022-ben. Ha tehát a személyautó- és kishaszongépjármű eladásokat egyben számoljuk, akkor a Toyota történetében először jutott fel itthon a csúcsra. Természetesen ezt az eredményt szeretnék megőrizni, még akkor is, ha az elemzők 2023-ra körülbelül 10 százalékos visszaesést várnak a magyar újautó-piacon. Ennek érdekében több frissített, illetve teljesen új modell is megjelenik majd a márkakereskedésekben. Mutatjuk őket!
Hirdetés
Egyedül a harmadik negyedév telik majd kissé „unalmasan”, ám az év többi részén, mindig érkezik majd valami Toyota újdonság. Az első negyedév a sportos lelkületűeknek kedvez, hiszen két GR Sport modellel is bővül a kínálat, ám a legjobban várt újdonság talán mégis a friss Corolla. Pontos dátumokat ugyan még nem árultak el, de a RAV és és a Yaris Cross is megkapja a maga sportos kinézetű változatát. Fontos itt megjegyezni, hogy a GR Sport utónévvel illetett modellek főleg optikai tuningot kapnak, az igazán kemény sportváltozatokat illetik csak a sima GR megnevezéssel. A második negyedévben a Corolla Cross kapja meg az 1,8 literes hibrid hajtásláncot, jelenleg ugyanis csak a kétliteressel kapható.
Hirdetés
Szintén a második negyedévben érkezik a Hilux GR Sport, ám ennél valószínűleg még jobban várt újdonság a Prius ötödik generációja, amely szintén ekkor jelenik meg a palettán. A már említett harmadik negyedév csendesen telik, de az év végére befut a C-HR új generációja, amely szintén sokak fantáziáját mozgatja már most.
Hirdetés

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?