Új arc, nagyobb képernyő: frissült a Citroën Berlingo!

Mutatjuk, mi rejtőzik a Citroën Berlingo frissített orra mögött

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Megkapja a modern Citroën modellek külsejét a 2018 óta futó Berlingo generáció is, mutatjuk a részleteket!

A jelenleg futó Citroën Berlingo generáció is elérkezett az életciklusa nagyjából feléhez, így nem meglepő, hogy új, látványos részletekkel varrták fel a ráncait. Az autó orrán és a belterében a leglátványosabb a változás, a Citroën modellek új dizájnját aggatták a családszállító minibuszra is. Bent a kormány és a műszerfal változott, megújult a szín- és anyagválaszték, valamint a képernyők is nőttek, innentől 10 colos az infotainment, mellé vezeték nélküli a telefontükrözés és a töltés is.
Hirdetés
Európában a Berlingo továbbra is csak elektromos változatban, ë-Berlingo néven kapható, amely továbbra is 136 lóerővel bír. Az új, 50 kilowattórás hasznos kapacitással rendelkező, lítium-vasfoszfát akkumulátorral WLTP szerint 320 kilométeres hatótávot kínál az ë-Berlingo. Alapáron 7,4 kilowattos, felárért 11 kilowattos AC töltő jár, a 10-80 százalékos villámtöltés pedig egy 100 kilowattos töltőponton mindösszesen 30 percet vesz igénybe.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2023.12.12. at 14:31
    Permalink

    “Európában a Berlingo továbbra is csak elektromos változatban, ë-Berlingo néven kapható”

    ez úgy pontosabb, hogy az Európai Unióban.
    Mert azon kívül továbbra is léteznek a Stellantis testvérek belső égésű motorral. Szerbiát, Ukrajnát néztem, ott a berlingo-t és a combo-t továbbra is hirdetik a dízellel. Csak az EU-ban nyírtak ki egy ilyen racionális és praktikus típust a villanyőrület jegyében.

Vélemény, hozzászólás?