A világ legdrágább környékén árul autót a McLaren

McLaren a londoni One Hyde Parkban

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A mai napon megnyitja kapuit az első McLaren autószalon a londoni One Hyde Parkban. A luxuskörnyezetben található bemutatóterem csak az első a sorban: a márkakereskedői hálózat 35 tagú lesz.


A mai napon Ron Dennis minden bizonnyal a világ egyik legboldogabb embere. A McLaren Forma-1-es csapat korábbi főnökének mániája a Ferrari utálata, és miután a versenyistállót jó kezekben hagyta Martin Whitmarsh irányításával, úgy döntött, az utcai autók területén is az olasz márka babérjaira tör. Dennis az MP4-12C közúti sportkocsi fejlesztésekor minden szenvedélyét abban élte ki, hogy a Ferrari 458 Italia ne rúghasson labdába semmilyen téren, így a McLaren erősebb és gyorsabb lett ellenfelénél. Egy valamit azonban még Ron Dennis sem tud pótolni, ez pedig egy megfoghatatlan tényező, a presztízs, ami a Ferrarit évtizedek óta körülveszi. Valószínűleg ezzel magyarázható, hogy a McLaren éppen a londoni One Hyde Park területén nyitja meg első bemutatótermét, ott, ahol az ingatlanszakértők szerint a világ jelenlegi legdrágább luxuslakásai találhatók. A komplett kereskedői hálózat egyébként 19 országra terjed majd ki, összesen 35 márkakereskedővel, teljes körű, a szervizelésre is kiterjedő szolgáltatással.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2017.10.31. at 14:39
    Permalink

    Az amerikai 9-hez képest én soknak érzem a 4 német szalont, bár ők tudják, mekkora lehet a kereslet. Ezt a Dennist sosem szerettem, elég unszimpatikus figura, bár letett valamit az asztalra.

Vélemény, hozzászólás?