400 ezer forintért tudsz jobb autót ennél a 21 éves Yarisnál?

Nem csak teszteltük, át is vizsgáltattuk a 342 ezret futott Yarist: íme az eredmény és az élmények!

Másfél évvel ezelőtt nem hittétek el, hogy ez egy jó és megbízható autó: most videótesztben hoztuk vissza az akkor 335 ezret futott, 1,0 literes, 2002-ben gyártott Toyota Yarist. Most kiderül, hogy miként szolgált további több ezer kilométeren át.

A világ egyik legjobb autóját gombokért hozzád vágják 2023-ban: ezek után nem az autózás a drága, hanem az elvárásaid túl nagyok. A megoldás egyszerűen annyi, hogy kevés pénzből nem drága autót kell venni, hanem valami olcsó, egyszerű és megbízható technikát. Tökéletes példa erre ez a kis Yaris, amely gond nélkül szolgál azóta is, amikor 2021-ben utoljára nálunk járt. Az igazi csavar, hogy lehet hasonlót kapni már akár 400 ezer forint környékén is a jelenlegi piacon. Másfél évvel ezelőtt a fotókról nem hittétek el, hogy minden rendben az autóval, így most videón hoztuk vissza, illetve át is vizsgáltattuk egy szervizben, hogy kiderüljön: tényleg ennyi lenne az olcsó autózás titka?
Hirdetés

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?