Csökkenő autópiac, dráguló közlekedés – így indult az új év

2023 első heti összefoglalója

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Emelkedtek az üzemanyagárak és az autópályadíjak, közben kiderült, hogy egyre kevesebb autót adnak el itthon, de azért néhány érdekes újdonság segített elterelni a figyelmet a negatív hírekről.

Mi mással kezdődhetett volna az év, mint üzemanyagár-emelkedéssel? Sajnos kettő is jutott belőle a hétre.
Hirdetés
A negatív hangulatot tovább tetézte Ken Block halálhíre. Fontos lépésre szánta el magát a SsangYong új tulajdonosa, a KG Group. Megváltoztatják a márka nevét, ide kattintva megtudhatod, az új nevet Minden is drágul. Megnéztük a Suzuki új árlistáit, illetve az autópályadíjak változását.
Hirdetés
A Las Vegas-i CES kiállításon több gyártó is érdekes koncepcióautókat mutatott. A BMW, a Honda, a Peugeot és a RAM furcsa szerzeteit is megnézheted a márkák neveire kattintva. Részletesen megmutattuk a tavalyi újautó-eladások számait, utána pedig a használtautó-importot vettük górcső alá.
Hirdetés
Fontos témáról olvashatsz ide kattintva, hiszen a túlzott olajfogyasztással is foglalkoztunk a héten. Végül egy nagyon érdekes Audi használttesztjét is olvashatjátok ide kattintva. Ezt a négykarikást ugyanis oktatóautónak használják.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?